
ЗЪРНЕНИ ЗАВОДИ 3А ПРЕРАБОТКА НА ЦАРЕВИЦА, С ОТДЕЛЯНЕ НА ЗАРОДИША
Както знаете, царевичният грис, произведен с отделяне на зародиша, т.е. грис с ниско съдържание на мазнини, има високи потребителски свойства и пазарна стойност.
Описание
Характеристики
Предимства
Снимка/Видео
Допълнителна информация
Описание
Описание
Олис
Олис
Както знаете, царевичният грис, произведен с отделяне на зародиша, т.е. грис с ниско съдържание на мазнини, има високи потребителски свойства и пазарна стойност.
Тази зърнена култура се използва за царевични пръчици, закуски, бира и др. Фирмата ни произвежда зърномелници за преработка на царевица с отделяне на зародиш от 30 т/ден.
Оборудването на зърнофабриката осигурява добива и качеството на зърното не по-ниско от изискванията на действащите стандарти, което ни позволява уверено да отговаряме на изискванията на съвременния пазар.
Характеристики
Производство на готова продукция от зърнени култури при базисни условия:
* – съдържание на мазнини 0,6-1,2%;
** – съдържание на мазнини 1,2-1,5%.
Царевица силикатна
Царевица полуназъбена
Шрот No 4 и No 5,%
50-55 *
43-48 *
Едросмляно брашно, %
10-12 **
12-15 **
Зародиш, %
7
9
Производство на готова продукция от зърнени култури при базисни условия:
* – съдържание на мазнини 0,6-1,2%;
** – съдържание на мазнини 1,2-1,5%.
Царевица силикатна
Царевица полуназъбена
Шрот No 4 и No 5,%
50-55 *
43-48 *
Едросмляно брашно, %
10-12 **
12-15 **
Зародиш, %
7
9
ВСЕ ОЩЕ В РАЗДЕЛ