ЗЪРНЕНИ ЗАВОДИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ПШЕНИЦА, ЕЧЕМИК, ГРАХ И ПРОСО

Технологиите за преработка на пшеница, ечемик, грах и просо включват много общи операции, извършвани от едни и същи машини. Такива технологии обикновено се комбинират в единични производства, които се наричат универсални.
Описание
Характеристики
Предимства
Снимка/Видео
Допълнителна информация
Описание
Описание
Олис
Олис

Технологиите за преработка на пшеница, ечемик, грах и просо включват много общи операции, извършвани от едни и същи машини. Такива технологии обикновено се комбинират в единични производства, които се наричат универсални.

Универсалните зърномелници с капацитет 30 т/ден са предназначени за производство на ечемик, ечемик, пшеница, царевица, грах и просо.

Оборудването на зърномелниците позволява да се гарантира качеството на зърното над изискванията на действащите стандарти и да отговаря на изискванията на съвременния пазар.

Изменението на добивите на зърно в посочените граници зависи от качеството на преработеното зърно.

Характеристики

Асортимент и добив на шрот:

* – без отделяне на зародиша;
** – степента на просото се определя от степента на преработеното просо.

Име на шрот (брашно)
Действителна продукция, %
Основна продукция според действащите норми, %
Перлен шрот, номериран
65-70
45
Ечемичен шрот, 3-номериран
70-72
65
Шлифован пшеничен шрот, номериран
80-85
63
Натрошен пшеничен шрот, 3 -номериран
69-73
60
Смлян, цял и нарязан грах
77-82
77
Смлян и нарязан грах
77-82
не е предоставено
Царевичен шрот*
50-55
40
Царевично брашно
12-15
12
Просо смляно, сортово**
60-65
60

Асортимент и добив на шрот:

* – без отделяне на зародиша;
** – степента на просото се определя от степента на преработеното просо.

Име на шрот (брашно)
Действителна продукция, %
Основна продукция според действащите норми, %
Перлен шрот, номериран
65-70
45
Ечемичен шрот, 3-номериран
70-72
65
Шлифован пшеничен шрот, номериран
80-85
63
Натрошен пшеничен шрот, 3 -номериран
69-73
60
Смлян, цял и нарязан грах
77-82
77
Смлян и нарязан грах
77-82
не е предоставено
Царевичен шрот*
50-55
40
Царевично брашно
12-15
12
Просо смляно, сортово**
60-65
60
scroll-up-arrow