
МЕЛНИЦА ЗА МЕЛЕНЕ НА ПШЕНИЦА производителност от 30 т/ден до 240 т/ден
Комплектни мелници за мелене на пшеница с капацитет 30 т/ден.
Описание
Характеристики
Предимства
Снимка/Видео
Допълнителна информация
Описание
Описание
Олис
Олис
Комплектни мелници за мелене на пшеница с капацитет 30 т/ден.
Основният добив на брашно зависи от вида на извършеното смилане:
Едностепенно смилане
Двустепенно смилане
Тристепенно смилане
Белота, мерна единица
Висок клас брашно
не по-малко
55-60
55-60
59
Брашно първи клас
--
13-18
10-15
43
Брашно втори клас
--
--
2-4
21
Общ добив
70
73
75
Предимства
- Качеството и количеството на глутена в брашното, както и тяхната стабилност се осигуряват от наличието на комуникации за формиране на партиди за смилане на зърно;
- Стабилното качество на смилане през студения сезон се осигурява от наличието на нагревател за зърно;
- Интензивните методи на приготвяне позволяват ефективна обработка на зърно при всякакви условия на мелене, без да се намалява качеството на продуктите;
- Има възможност за избор на крупи, брашно и хранителни трици, които се включват в рецептата на редица разновидности на хляба;
- Има възможност за бърза промяна на вида на смилане и получаване на брашно по клас;
- Мелницата може да се преконфигурира за мелене на ръж, както и за производство на пълнозърнест брашно от всяко зърно.
Основният добив на брашно зависи от вида на извършеното смилане:
Едностепенно смилане
Двустепенно смилане
Тристепенно смилане
Белота, мерна единица
Висок клас брашно
не по-малко
55-60
55-60
59
Брашно първи клас
--
13-18
10-15
43
Брашно втори клас
--
--
2-4
21
Общ добив
70
73
75
- Качеството и количеството на глутена в брашното, както и тяхната стабилност се осигуряват от наличието на комуникации за формиране на партиди за смилане на зърно;
- Стабилното качество на смилане през студения сезон се осигурява от наличието на нагревател за зърно;
- Интензивните методи на приготвяне позволяват ефективна обработка на зърно при всякакви условия на мелене, без да се намалява качеството на продуктите;
- Има възможност за избор на крупи, брашно и хранителни трици, които се включват в рецептата на редица разновидности на хляба;
- Има възможност за бърза промяна на вида на смилане и получаване на брашно по клас;
- Мелницата може да се преконфигурира за мелене на ръж, както и за производство на пълнозърнест брашно от всяко зърно.